Ana içeriğe atla

Sapanca Turizm Meslek Yüksekokulu, ünlü mimar Selim Yuhay’ı ağırladı. Uygulama Mutfağı’nda gerçekleştirilen “Türk Mutfağı” dersi kapsamında Yuhay, öğrencilerle bir araya gelerek mesleki deneyimlerini paylaştı.

Ziyaret kapsamında Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Taner Öztürk, Pastacılık ve Ekmekçilik Programı Öğr. Gör. Onur Tugay ve Aşçılık Programı öğrencileri ile “mutfak kültürü ve mutfakta kullanılan profesyonel pişirme teknikleri” ile ilgili projeler ve öğrenci odaklı uygulamalar üzerine fikir alışverişi yapıldı.

Mimar Selim Yuhay, mesleki yaratıcı sürecin mutfak tasarımlarıyla nasıl buluşabileceğine dair bilgiler aktarırken, öğrencilerin vizyon geliştirmelerine katkı sağlayacak önerilerde bulundu.

Etkinlik sonunda, ilerleyen dönemlerde gerçekleştirilebilecek projeler ve iş birlikleri üzerine de değerlendirmelerde bulunuldu.

Galeri