Sapanca Turizm MYO Uygulamalı Eğitim Merkezimizde 07.06.2023 tarihinde SAÜ Vakfı İlkokulu 3. Sınıf öğrencilerine yönelik mutfakta el beceresini geliştirme etkinliğinde, poğaça, kurabiye ve muffin kek ürünleri uygulamalı olarak yaptırılmıştır.

Gerçekleşen mutfak atölyesi etkinliğinde, çocukların el becerisinin geliştirilmesi, el göz koordinasyonun sağlanması, dikkat kurabilmesi ve o ana odaklanabilmesi, kendini ifade edebilme, zamanı yerinde kullanması ve yönetebilmesi yetkinliklerinin kazandırılması amaçlanmıştır. Yapılan çalışmalar sonucunda çocuklar kendi ürettiği lezzetlerle uygulama merkezimiz bahçesinde piknik gerçekleştirerek, hoşça vakit geçirmişlerdir.

Saü Vakfı ilkokul öğrencilerine yönelik gerçekleşen eğitimde emeği geçen Sapanca Turizm MYO öğretim görevlileri Sn. Taner ÖZTÜRK, Sn. Evrim KARACA ,Sn.Onur TUGAY hocalarımıza ve desteğini esirgemeyen görünmez kahramanlarımız, Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine teşekkür ederiz.