SEKTÖRLE İŞBİRLİKLERİ kapsamında 11-22 Ekim tarihleri arasında NG Enjoy Otel Kat Hizmetleri Departmanı ile birimimiz arasında bir eğitim programı düzenlenmiştir. Eğitim Programı NG Enjoy Otel’den Housekeeper Gülazem Berk ile Sapanca Turizm MYO’dan Öğretim Gör. İsmet Bahadır sorumluluğunda düzenlenmiştir. NG Enjoy Otel ihtiyaç duyduğu personelin seçilmesi, eğitilmesi ve istihdam edilmesi amacıyla 21 öğrencinin katılımıyla iki haftalık bir Eğitim programı düzenlemiştir. Bu program sonunda 9 öğrenci başarılı olmuştur. Şimdi öğrencilerimiz kendi istekleriyle ders saatleri ile çakışmayan zamanlarda part time olarak NG Enjoy Otelde çalışarak hem sektörde deneyim kazanıyor hem de gelir elde ediyor.