Sapanca Turizm MYO ile Sodexo Entegre Hizmet Yönetimi A.Ş arasında düzenlenen iş birliği protokolünün imza töreni 17.12.2021 tarihinde Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Sapanca Park Uygulama Oteli’nde 'Gelecek Atölyeleri' projesi kapsamında gerçekleştirildi. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ve Sodexo Entegre Hizmet Yönetimi A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Zeytinoğlu’nun imzalarıyla işbirliği protokolü yürürlüğe girdi.

sodexo

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’ni temsilen Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Naci Çağlar, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Türkay, Sapanca Turizm Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Şevki Ulema, Öğretim Üyeleri ve öğrenciler; Sodexo Entegre Hizmet Yönetimi A.Ş.’yi temsilen Genel Müdür Ahmet Zeytinoğlu, İK Direktörü Damla Yıldırım, Bölge Müdürü Mehmet Gülçan ve departman yöneticileri; Toyota Boshoku Türkiye’yi temsilen Başkan Yardımcısı Hakan Konak ile Genel Müdür Gökhan Peker; Federal Mogul’u temsilen Sapanca Fabrika İnsan Kaynakları Müdürü Taner Sağlam yoğun ilgi gören törenin katılımcılarıdır.

sodexo1

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet SARIBIYIK üniversitenin bilgiyi beceriyle bütünleştiriyoruz” mottosunu, yapılan işbirliği protokolleriyle beslemekten gurur duyduklarını belirtti. Yapılan her işbirliğinin çok kıymetli olduğunu ve artarak devam edeceğini dile getiren Rektör Prof. Dr. Mehmet SARIBIYIK herkes için hayırlı olmasını dileğini ifade etti.

Sodexo Türkiye Genel Müdürü Ahmet ZEYTİNOĞLU Sapanca Turizm MYOnun ilk işbirliği Yaptıkları MYO olduğunu ifade ederken, bu işbirliği ile birlikte öğrencilere, üniversiteye ve sektöre yararlı olacak her türlü faaliyeti destekleyeceklerini ve bundan memnuniyet duyacaklarını belirtti.

Konuşma sonrası yapılan ikramlar sonrasında Sapanca Turizm MYO Uygulamalı Eğitim Merkezi ve Uygulama Oteli olan Sapanca Park Otel gezilerek, yapılan faaliyetler hakkında bilgi verildi. 3+1 eğitim modeline uygun olarak iş dünyası ile işbirliği kapsamında gerçekleşen etkinlik, fotoğraf karelerine böyle yansıdı.