2020 - 2021 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı İşyeri Eğitimi-İşyeri Uygulaması 22 Şubat 2021 Pazartesi – 18 Haziran 2021 Cuma >>Tarihleri Arasında Yapılacaktır.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PROGRAM BAŞKANINA SON EVRAK TESLİM TARİHİ: 18 Şubat 2020 Perşembe Saat:14:00

YAPILACAK İŞLEMLER;

1.Aşama: 3+1 İşyeri Uygulaması Kabul Formunu Okula Gelmeden ve Staj Yapacağınız İşyerine Gitmeden Önce Ekteki Dosyadan Temin Edebilirsiniz.

2.Aşama: 3+1 İşyeri Uygulamasını Gerçekleştireceğiniz İşletme için Program Başkanınızdan Onay Almanız Gerekmektedir.

3.Aşama: Program Başkanınızın Onayı Doğrultusunda 3+1 İşyeri Uygulaması Kabul Formundaki Kendinize Ait Olan ve İşyerine Ait Olan Kısımları Doldurulduktan ve İmzalandıktan Sonra Program Başkanınıza Mail Atınız.(Mail attıktan sonra mutlaka evrağın orjinalini okulunuza elden veya posta yolu ile teslim ediniz.)

Aşçılık Programı Öğrencileri: Öğr.Gör. Taner ÖZTÜRK - tanero@subu.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğrencileri: Öğr.Gör. Erkan TÜRKSEVEN - eturkseven@subu.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı Öğrencileri: Öğr.Gör. Ercan AKKAYA eakkaya@subu.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Turizm Animasyonu Programı Öğrencileri: Öğr.Gör. Özlem AK - oaksoy@subu.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

4.Aşama: İşyeri Uygulamasına Başlaması Kabul Edilen Öğrencilerin Mesleki Uygulama Eğitimi boyunca 2 Adet Rapor Hazırlaması Gerekmektedir.

• 1. Rapor (Ara Rapor) : Mesleki Uygulama Eğitiminizin Başlangıç Tarihinden Vize Sınavlarınızın bitimini kapsamaktadır, hazırlayacağınız raporu hazırlarken program başkanınıza danışmakta fayda vardır.

NOT:

- Staj Süresi; 22 Şubat 2021 Pazartesi – 18 Haziran 2021 Cuma Tarihleri Arasıdır. (16 Hafta)

İşyeri Uygulaması Sonunda Hazırlanacak Sonuç Raporunun Yazım Kılavuzunu ekteki dosyadan temin edebilirsiniz.

İşyeri Uygulaması Sonunda Hazırlanacak Sonuç Raporunun İçeriğinin Hazırlanması Konusunda Program Başkanınız İle İletişime Geçiniz

- Sonuç Raporunuzu Teslim Ederken Rapor Yazım Kılavuzunun İçerisinde Bulunan İşyeri Değerlinderme Formunu İşletmeye Doldurtup Zarflanmış Bir Şekilde Program Başkanınıza Teslim Etmeniz Gerekmektedir

- 3+1 Mesleki Uygulama Eğitiminiz Süresince Almış Olduğunuz Sağlık Raporlarını En Geç 2 İş Günü İçerisinde Okulumuz Staj İşleri Sorumlusu Serhat SAYGILI'ya (serhatsaygili@subu.edu.tr) Mail Yolu İle İletmeniz Gerekmektedir.

Staj İşleri Sorumlusu

Serhat SAYGILI