İNGİLİZCE YETERLİLİK ve MUAFİYET SINAVI HAKKINDA

1. 14.09.2020’den 25.09.2020/ 17.00’a kadar belirtilen tarihler arasında öğrenci sisteminden (SABİS) İngilizce Muafiyet ve Yeterlilik sınavı başvurusu yapmış olan öğrenciler bu sınava girecektir.
  2. Belirtilen tarihler arası başvuru yapmayan öğrenciler İngilizce Muafiyet ve Yeterlilik sınavına giremez.
  3. Sınava giren öğrenci sınav ortamında yalnız olmak ve soruları herhangi bir öğrenme kaynağı olmadan ya da kimseden destek almadan bireysel olarak cevaplamakla yükümlüdür.
  4. Sınav sorularının her türlü ortamda kopyalanması ve paylaşılması, yasalarımızca suç teşkil etmekte ve bu tür eylemlerin cezai sorumluluğu bulunmaktadır. Etik ihlalde bulunduğu tespit edilen öğrenciye cezai işlem başlatılacaktır.

SINAV LİNKİMİZ

esinav.subu.edu.tr

BU ADRESTEN SINAVA GİREBİLİRSİNİZ

Sınav uygulama kılavuzu için tıklayınız.

EYLEM

AÇIKLAMA

TARİH

MUAFİYET SINAVI

Test şeklinde yapılacaktır

50 soru /Online Test

Süre : 70 dk

07.10.2020 Çarşamba

Saat: 14:00/ 18:00 arası

(Güncellendi)

YETERLİLİK SINAVI

1. Oturum

(80 soru/ Online Test)

(Min. 55 ve üzeri alan öğrenciler 2. Oturuma girebilir)

(sınav süresi 150 dk.)

08.10.2020 Perşembe

Saat: 14:00/ 18:00 arası

2. Oturum

(Writing, Listening, Speaking)

Sınava girecek öğrencilerin internet, kulaklık, kamera, mikrofon altyapılarının bulunması gerekmektedir. *

10.10.2020 Cumartesi

(Güncellendi)

Uygulama saatleri web adresinden paylaşılacak.

*NOT; İkinci oturum sınavına girmeye hak kazanan öğrenciler gerekli altyapıya sahip değilseler talep etmeleri durumunda üniversitemiz kampüsünde kendilerine imkân sağlanacaktır.  Talepte bulunmak için  yd@subu.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir.

ADRES: KEMALPAŞA ESENTEPE KAMPÜSÜ SERDİVAN / SAKARYA

SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ T1 BİNASI 104 NOLU BİLGİSAYAR SINIFI İLETİŞİM: yd@subu.edu.tr