SAPANCA TURİZM MYO'DA İLK DERS, TURİZM SEKTÖRÜNÜN DENEYİMLİ GENEL MÜDÜRÜ OFLUOĞLU'NDAN...

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sapanca Turizm Meslek Yüksek  Okulu yerleşkesinde gerçekleşen 2019-2020 akademik yılının açılış dersine Sakarya Radisson Blu otelin Genel Müdürü Uğur Ofluoğlu, Yüksek Okul Müdürü Dr.Öğr.Üyesi  Hümeyra Taşçıoğlu Baysal , Akademik personel ve öğrenciler katıldı. Genel Müdür Ofluoğlu  öğrencilere 30 yıllık tecrübesini aktarırken bu yolun mektepten geçtiğini de vurguladı.

İlk ders gününün konusu Turizm sektöründe dijitalleşme  olurken, Sn. Ofluoğlu öğrencilere turizm sektöründeki özel bazı trendler,otantik gastronomi turizmi, iş ve eğlence seyehati entegrasyonu , turizm sektöründeki dijitalleşmenin gelişimi ve örnekleri , turizm sektöründeki işletmelerin marka değerinin dijitalleşme üzerindeki etkisi gibi konularda öğrencilere bilgilerini aktarmıştır.

İlk ders etkinliğ okul müdürü Dr.Öğr.Üyesi Hümeyra Taşcıoğlu Baysal’ın günün anısına ve katılımlarından dolayı  Sn Ofluoğlu’na teşekkür belgesi takdim etmesiyle son bulmuştur.