Meslek yüksek Okulumuzda turizm otel işletmeciliği programında öğrenim gören öğrenciler Mutfak Hizmetleri Yönetimi dersi kapsamında Radisson Blu Sakarya otele teknik gezi gerçekleştirmiştir.
Öğrencilerimiz mutfak alanında gerçekleşen yiyecek üretimi döngüsü için gerekli olan satınalma, teslim alma, depolama ve atık yönetimi gibi detayları yerinde inceleyerek üretim döngüsünü kavramış oldular.
Bunun yanı sıra mutfakta üretilen gıdaların güvenirliği için önem arz eden diğer bir konu olan mutfak planlaması, davlumbaz içi yangın söndürme sistemleri hakkında bilgi sahibi olarak üretim için gerekli olan mutfak ekipman, araç ve gereçlerini yakından tanıma fırsatında bulundular.
Eğitimin devamında işletmenin insan kaynakları müdürü Sn.Özge YERÖZ' ün yapmış olduğu söyleşide hizmet sektöründeki insan faktörünün ne denli önemli olduğunu öğrencilerimize örnekleriyle aktarmıştır.
İşletmedeki iş ve staj istihdamı ile ilgili de bilgi sahibi olan öğrencilerimizin teknik gezisi, bölüm hocamız Öğr.Gör. Taner Öztürk'ün Otel müdürü Sn.Uğur Ofluoğlu' na teşekkürü ile son bulmuştur.
Bu vesileyle öğrencilerimize kapılarını açan Radisson Blu Sakarya ailesine ev sahipliklerinden dolayı Sapanca Turizm Meslek Yüksek okulu olarak teşekkür ederiz.