SUBÜ Sapanca Turizm MYO öğrencilerine yönelik her yıl düzenlenen Sakarya gezisi 2022 yeni eğitim öğretim yılında da tekrarlandı. Gezi, birimimiz Öğr. Görevlisi Erkan TÜRKSEVEN’in ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin işbirliği ve katkılarıyla düzenlendi. Öğrencilerimiz, Sakarya’nın tarihi, kültürel değerleri ve doğal güzelliklerinin yer aldığı birçok noktayı gezdi.

24 ve 29 Ekim tarihlerinde yapılan gezinin programında Poyrazlar Gölü, Sakarya Botanik Vadisi, Acarlar Longozu, Karasu Sahil, Sakarya İl Ormanı Tabiat Parkı, Alifuatpaşa Kuva-yi Milliye Müzesi, Geyve II. Beyazıt Köprüsü, Geyve Yöresel Ürünler Üretim Merkezi ve her yeri tarih kokan şirin ilçe Taraklı gibi Sakarya Turizmini oluşturan bir çok yer öğrencilere tanıtıldı.