Üniversitemizin geleneksel Rektör Öğrenci Buluşması Etkinliğimiz keyifle sonlandı. Saygıdeğer Rektör hocamız Mehmet Sarıbıyık yoğun çalışmalarından zaman ayırarak öğrencilerimizle buluştu, bilgi ve deneyimlerini aktardı. Öğrencilerimiz de Rektör hocamız ile soru cevap şeklinde karşılıklı görüşme fırsatını değerlendirdi. Bu güzel günde bizi yalnız bırakmayan Rektör yardımcımız Prof. Dr. Sinan Serdar Özkan, Sapanca MYO Müdürümüz Prof. Dr. Burhanettin Zengin ile yönetim ekibi, Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Nuri Akkaş, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Serkan Şengül ile öğretim üyeleri ve araştırma görevlisi hocalarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz. Etkinliğimiz öğrencilerimize sunulan yiyecek ve içecek ikramları tamamlandı.

İkram destekleri için;

Şengül Yurtal

Rodiburger

Kabakevi

Güneşoğlu

Murat Baklava

Berat Dağdeviren

Gedik Piliç‘ e teşekkür ederiz.

Rektör1Rektör2Rektör3Rektör4Rektör5Rektör6