Sapanca Turizm Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Programı Öğrencilerine yönelik 09 Mart Pazartesi günü gerçekleşen‘’Günümüzde Kesici Aletler Ve Bıçakçılık’’ konulu seminerde öğrenciler keyifli saatler geçirdi.
Ünlü bıçak firması Pirge’nin eğitim sorumluları tarafından verilen seminerde, bıçağın anatomik yapısı, tutuş şekilleri, mutfak içerisindeki kullanıldıkları yerlere göre çeşitleri, renk kodlamaları, doğrama tekniklerinde bıçağın önemi, pastacılıkta kullanılan kesici aletler ,bıçak bilenirken dikkat edilmesi gereken noktalar ve masat kullanımı, bıçakların temizlenmesi gibi konulara yer verildi.
Eğitmenler tarafından sorulan sorulara doğru cevap veren öğrenciler ise şef bıçakları ile ödüllendirildi.
Keyifle geçen seminer , Aşçılık program başkanı Öğr.Gör. Taner ÖZTÜRK’ün, teşekkür konuşmasının ardından, okul müdürü Dr.Öğr.Üyesi Hümeyra Taşçıoğlu Baysal’ın katılım ve katkılarından dolayı Tankut PAÇACI ve Chef Sadık DOĞAN’A teşekkür belgelerini takdim etmesiyle son buldu.