Ana içeriğe atla

Sapanca Turizm MYO, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Pastacılık ve Ekmekçilik Programı ile Aşçılık Programı öğrencilerimiz 24-25-26 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen International Gastro Bodrum Fest 2024 Uluslararası Yemek Yarışmasında katıldıkları tüm kategorilerde başarılara imza attılar.

Pastacılık ve Ekmekçilik Programı öğrencilerimizden Fatma Erdoğan, Sumeyra Hatun Aksu ve Firdevs Dişlioğlu bireysel olarak yarıştıkları Tatlı Kategorisinde Gümüş Madalya kazandılar.

Aşçılık Programı öğrencilerimizden Serhat Göktepe, Mehmet Can Pulat, Umut Gürsoy; takım olarak yarıştıkları En İyi Üniversite Yarışması Kategorisinde Bronz Madalya kazandılar.

Tatlı Tabağı - Üniversite Yarışması

Fatma Erdoğan / Gümüş Madalya (Adapazarı Beyaz Kestane Kabaklı, Tahinli Kremalı, Cevizli Bademli Dakuaz Tatlısı)

Sümeyra Hatun Aksu / Gümüş Madalya (Panna Cottalı Meyveli Tart)

Firdevs Dişlioğlu / Gümüş Madalya (Badem Kremalı Böğürtlenli Tart)

En İyi Üniversite Yarışması

Serhat Göktepe, Mehmet Can Pulat, Umut Gürsoy / Bronz Madalya (Karidesli Avokadolu Humus Mezesi, Hindistan Cevizi Soslu Ispanaklı Somon ve Kremalı İncirli Tart Tatlısı)

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.