Ana içeriğe atla

SUBÜ KARİYER ZİRVESİ’24 Etkinlikleri kapsamında SUBÜ Sapanca Turizm MYO bünyesinde “Özel Birey ve Aile Farkındalığını” arttırma amaçlı “Tatlı Atıştırmalıklar Atölyesi ile Farkındalık” başlıklı Gelecek Atölyeleri etkinliği düzenlendi.

Meslek Yüksekokulumuz Müdürümüz Prof. Dr. Şevki ULEMA  ve  Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Arzu ÖZEL YILMAZCAN’ın katkılarıyla Pastacılık Program başkanı Öğr. Gör. Evrim KARACA ve Öğr. Gör. Onur TUGAY tarafından organize edilen etkinlikte Pastacılık programı öğrencileri ile “Sakarya Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Dayanışma Merkezi”   Müdür Yardımcısı Melih ŞAFAK, mutfak atölyesi eğitmeni Nilüfer AYDIN AK , diğer eğitmenler ve özel eğitim gerektiren öğrenciler bir araya geldi.

Meslek Yüksekokulumuza hediye edilen, özel öğrencilerin kendileri tarafından yapılmış olan,  dekoratif tabak günün anısı olarak kabul edilmiştir.

Öğrencilerimiz ve değerli misafir öğrencilerimiz birlikte cupcake ve chocolate chip cookie hazırlanmış sonrasında da hep birlikte çay saati yapılmıştır.