7. Alanya Belediyesi & Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması

7. Alanya Belediyesi & Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması kapsamında 7-8-9 Kasım 2018 tarihlerinde Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sapanca Turizm Meslek Yüksek Okulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Aşçılık Programı Aşçılık 1. Sınıf öğrencilerimizden, Ahmet Ali BAŞ ve İlayda KODAK yarışmaya katılmışlardır. Alanya’da 6 ülkeden (İngiltere, Filistin, Venezüella, Romanya, Hırvatistan, Portekiz) 753 yarışmacının katıldığı 7. Alanya Belediyesi & Altın Kepçe Uluslararası yemek yarışmasına okulumuz Aşçılık Programı 1. sınıf öğrencilerinden Üniversite pratik gençler Ana Yemek kategorisinde Ahmet Ali BAŞ Gümüş Madalya ve İlayda KODAK üniversite pratik gençler Restoran tatlı tabağı kategorisinde  Altın Madalya ve 1.lik Kupası’ almışlardır.