cübbe

Mezuniyet Töreni İçin Cübbemi Nasıl Alabilirim?

Mezuniyet Cübbeleri 04 Temmuz 2022 Pazartesi gününden itibaren mezuniyet törenine kadar; Esentepe Kampüsü Spor Bilimleri Fakültesi  (Anayol üst bina) girişinde bulunan cübbe stant ve bürosundan temin edilebilir.

• Mezuniyet cübbesi için ödeme tutarı olan 180 TL’yi Üniversitemizin Döner Sermaye Müdürlüğü hesabına (TR26 0001 0019 4689 0545 6150 02)  yatırıp, Ödeme dekontu ile belirtilen stant ve büroya giderek cübbenizi teslim alabilirsiniz.
  • Veya ödemeyi ilgili büroya peşin olarak yaparak da cübbenizi teslim alabilirsiniz.(İlgili form doldurularak)
  • 22 Temmuz Cuma günü’ Mezuniyet Töreni öncesinde Spor Bilimleri Fakültesinin ön bahçesinde açılacak olan stantlara ödeme dekontu ile giderek cübbenizi teslim alabilirsiniz.

ÖNEMLİ NOT: Mezuniyete katılacak öğrencilerimizin mezuniyet cübbelerini son güne bırakmadan bir an önce temin etmeleri hususu önemle rica olunur.