Tatlı ve Pasta Yapım Teknikleri Etkinliği Gerçekleştirildi | 30 / Mayıs / 2025 SUBÜ’den Liselilere Uygulamalı Makarna Eğitimi | 30 / Mayıs / 2025 Sapanca Turizm MYO Uygulama Mutfağında Lezzet Dolu Buluşma | 30 / Mayıs / 2025 Yatak Yapma Yarışması Düzenlendi | 29 / Mayıs / 2025 Meslek Yüksekokulumuz Akademik ve İdari Personel ile Öğrencilerimizin Katıldığı Yangın Söndürme ve Tahliye Tatbikatı Düzenlendi | 28 / Mayıs / 2025 Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı Mezun Öğrenci Buluşması | 27 / Mayıs / 2025 Kariyer Çadırları | 27 / Mayıs / 2025 Türk Mutfağı Haftası Sapanca Turizm MYO’da Coşkuyla Kutlandı | 26 / Mayıs / 2025 Üniversitemizde Tatlı Bir Deneyim: Geleneksel Türk Lokumu ve Pastacılık Atölyesi | 15 / Mayıs / 2025 MYO Öğrencilerimize Yönelik Sapanca Sahilde Bisiklet Turu Düzenlendi | 15 / Mayıs / 2025 Pagination Şu an kullanılan sayfa 1 Sayfa 2 Sayfa 3 Sayfa 4 Sayfa 5 Sayfa 6 Sayfa 7 Sayfa 8 Sayfa 9 … Sonraki sayfa › Last page »