Mazeretleri nedeniyle 11-22 Ocak 2021 tarihleri arasında yapılacak olan Final Sınavlarına giremeyen öğrencilerin Mazeret Sınavı Başvuru Formu ve Mazeret Belgesi ile dersin final sınavından sonra 2 iş günü içerisinde öğrencinumarasi@subu.edu.tr uzantılı mail adresinizden Meslek Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Görevlisi Yılmaz ÜSTÜN'e (yustun@subu.edu.tr) mail yolu ile başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuru yapmayan öğrenciler Mazeret Sınavına giremezler.

Mazeret Sınavı Başvuru Formu ektedir, başvuru formunu çıktı alıp doldurduktan sonra Mazeret belgeniz ile birlikte yukarıdaki adrese mail atmanız gerekmektedir. Mail ile göndermiş olduğunuz başvuru formunuzu daha sonra okulumuza elden veya posta ile ulaştırmanız gerekmektedir.

Başvuru belgelerini, lütfen tarayıcıda tarayarak gönderiniz.