Üniversitemiz 2018−2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Kayıtları; Lisans öğrencileri için 17−18−19 Eylül 2018, Önlisans öğrencileri için 18−19 Eylül 2018 tarihleri arasında Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Lisans ve Önlisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği uyarınca elektronik ortamdan danışman onayı1 ile yapılacaktır. Açılmayan seçimlik ders yerine yeni derse yazılma ile ilave derse yazılma işlemleri tüm öğrenciler için 21-22-23 Eylül 2018 tarihlerinde yapılacaktır.

Öğrencilerimizin aşağıdaki duyuruyu dikkatlice okuyarak, ders kayıtlarını belirtilen tarihlerde yaptırmaları ve geçerli bir mazeretleri olmadıkça kayıtlarını “mazeretli kayıt” sürecine bırakmamaları olası mağduriyetleri önleme açısından büyük önem taşımaktadır.   (“Sistemden Kaynaklı” mazeret taleplerinde teknik inceleme yapılacaktır.)

Lisans Programlarımızdaki Öğrencilerimiz “Bölüm Seçmeli Dersleri” kayıtları için uygulanacak olan sürece ve takvimine özellikle dikkat etmelidir. Seçimlik olarak alınmış derslerin kayıtları silinemez

Üniversitemize bu yıl yeni kayıt yaptıran öğrenciler de ara sınıflar gibi SABİS üzerinden online derse yazılma yapacaklardır.

Derse yazılma ve harç yatırma işlemleri için ekte verilen dokümanlardan yararlanabilirsiniz.

NOT 1: Öğrencilerimiz derse yazılma işlemlerini SABİS üzerinden yapacaklardır.

NOT 2: Öğrenciler banka işlemlerinde Sakarya Üniversitesi'ni seçerek harç veya diğer ödemelerini yapacaklardır.

NOT 3: Önlisans öğrencilerimizde DANIŞMAN ONAYI yoktur. Ders seçim işlemleri tamamlandıktan sonra KAYDET butonuna tıklamaları yeterlidir.