26-27 Şubat 2024 tarihinde Kocaeli Fuar Merkezinde gerçekleştirilecek olan Marmara Kariyer Fuarı (MARMARAKAF)'ında yer almak isteyen öğrenciler için www.yetenekkapisi.org adresinden kayıtlar gerçekleşmekte olup, başvuru süreci devam etmektedir. Öğrencilerimizin Fuara ulaşımı Üniversitemiz tarafından ücretsiz olarak sağlanacaktır.

Marmara Kariyer Fuarı, 15 Üniversite'nin paydaşlığında gerçekleştirilecektir. Katılımcı kurumlar ve işletmelere nitelikli insan kaynağı yetiştirme ve temin etme konusunda destek sunmayı amaçlamaktadır. Etkinlik, katılımcılara mesleklerle ilgili detaylı bilgi alma, kariyer planlarını oluşturma, bölgedeki birçok şirketle tanışma, kendi markalarını oluşturma ve girişimcilik konularında düşüncelerini firma kurum ve kuruluşlarla paylaşma fırsatı sunmaktadır. Marmara Kariyer Fuarı’nda işverenler, üniversite öğrencileri ve mezunları ile iletişim kurma, iş/staj olanaklarını değerlendirme, işveren markalarını tanıtma imkanına sahip olacaklardır. Bu fuar gençlerin kariyerlerini şekillendirmelerine ve işverenlerin geleceğin yeteneklerini keşfetmelerine önemli destek sunmayı amaçlamaktadır.

Bilgi için kariyer@subu.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.