Değerli öğrenciler,
Programlara göre kapatılan seçmeli dersler aşağıdadır. Kapatılan seçmeli dersleri seçmiş olan öğrenciler 16-18 Şubat tarihleri arasında BYS ortamında programındaki dönemine ait diğer eşdeğer (BSD/ESD/MYO/MSD kodlu) seçmeli derslere yazılma yapabilirler. Ya da 17-23 Şubat tarihleri arasında mazeretli derse yazılma dilekçesi ile başvuru yapabilirler.
Aşçılık Programı
BSD 264-TURİZM VE ÇEVRE

Turizm Animasyonu Programı
BSD 264-TURİZM VE ÇEVRE
BSD 359-EĞLENCE PAZARLAMASI
ESD 284-DİJİTAL TURİZM

Tüm Programlar
MSD 316-FİNANSAL OKUR YAZARLIK

Aşçılık Programı Öğrencilerinin Dikkatine

Aşağıda belirtilen seçmeli dersler kapatıldığından bu dersleri seçen öğrencilerin 23.02.2023 tarihine kadar Öğrenci İşlerine gelerek mazeretli derse yazılma yapmaları gerekmektedir.

Kapatılan Seçmeli Dersler

1. Turizm ve Çevre
  2. Finansal Okuryazarlık

Not: Turizm ve Çevre dersini seçen öğrencilerin Yiyecek İçecek Servis Teknikleri dersini seçmeleri zorunludur. Finansal Okuryazarlık dersini seçen öğrencilerin ise Girişimcilik veya İletişim ve Etik derslerinden birini seçmeleri zorunludur.

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğrencilerinin Dikkatine

Finansal Okuryazarlık seçmeli dersi kapatıldığından dersi seçen öğrencilerin 23.02.2023 tarihine kadar Öğrenci İşlerine gelerek mazeretli derse yazılma yapmaları gerekmektedir.

Not: Finansal Okuryazarlık dersini seçen öğrencilerin Girişimcilik veya İletişim ve Etik derslerinden birini seçmeleri zorunludur.

Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı Öğrencilerinin Dikkatine

Pastacılık ve Ekmekçilik Programı Öğrencilerinin Dikkatine