Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sapanca Turizm Meslek Yüksek  Okulu yerleşkesinde gerçekleşen 2021-2022  akademik yılının açılış dersi Sapanca Richmond Nua Wellness Spa otelinin  genel müdürü  Sn. Hakan BALCAN’ ın katılımıyla gerçekleşti.

İlk ders etkinliğine katılan Okul Müdürü Dr. Öğr.Üyesi  Sn. Hümeyra Taşçıoğlu Baysal, akademik personeller ve  geleceğin turizmcileri söyleşide keyifli dakikalar geçirdiler.

Genel Müdür SN. Hakan BALCAN öğrencilere 35 yıllık tecrübesini aktarırken, kariyer yolculuğunun uzun, meşakkatli ama bir o kadar da kıymetli olduğu vurguladı. Kendi kariyer yolcuğunu örnek göstererek, bu uzun yolda başarılı olmak için, öğrencilerin yapması gereken yolları adım adım anlattı.

İlk ders etkinliği okul müdürü Dr.Öğr.Üyesi Hümeyra Taşcıoğlu Baysal’ın içinde bulunduğumuz bu zor dönemde  eğitim ve öğretimin verimli bir yıl olması temennisiyle son bulurken, günün anısına ve katılımlarından dolayı  Sn. BALCAN’a teşekkür belgesi takdim etmesiyle tamamlanmıştır.