Sapanca Turizm MYO olarak bakanlığın 11 milyon fidan etkinliğine katılmaya karar verdik ve katılım sağlayacağımız etkinlik alanı olarak Ankara/ Polatlı'yı tercih ettik. Bu kararımızda Polatlı'nın, Sakarya Meydan Muharebesi'nin geçtiği alan olması ve ağaçlandırmaya, bize daha yakın noktalardan çok daha fazla gereksinim duyması etkili oldu. Etkinliğe, Mehmetçik Anıtı mevkiinde yaklaşık 40 öğrencimizle katılım sağladık ve 600 fidanı toprakla buluşturduk. Etkinlik sonrası Polatlı Belediyesi'nden görevli arkadaşların rehberliğinde Sakarya şehitliğini ve Savaş müzesini ziyaret ettik. Böylece öğrencilerimizle hem geçmişe dönük farkındalık oluşturmuş hem de geleceğe nefes olmuş olduk. Etkinliğe katılımımız noktasında, bizi alanda karşılayarak yardımcı olan. bizim için alan oluşturan Ankara Orman Bölge Müdürlüğü'ne, rehberlik hizmeti ve öğle yemeği konusundaki misafirperverliklerinden dolayı Polatlı Belediyesi'ne ve ulaşım noktasında desteğini esirgemeyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce'ye teşekkür ederiz.